Përse Vajin Hunza?

 

Sepse ky vaj përmban një përqindje të madhe të B-17 që krijohet natyrisht në përbërjen e tij.
Pse ky është vaji hunza i vetëm dhe origjinal , me cilësi mbretërore – për shkak se është bërë nga farat më të bukura, të zgjedhura me kujdes dhe të thara, dhe prej tyre janë shtrydhur pikat e arta që ata e konsiderojnë një dhuratë të Zotit dhe ushqim për perënditë Himalajane.
Receta për të krijuar këto pikat e çmuara është e lashtë dhe e pandryshuar për shekuj në mbretërinë e hunzëve.

 
 

Rruga e vaji Hunza në Maqedoni

Rruga për Aleksandrin e Madh në Hunza

FOLLOW ON INSTAGRAM