Kontakt

Kontakto

Për të gjitha informatat dhe pyetjet e detajuara, na dërgoni email. Ne jemi gjithmonë në pritje të opinioneve, sugjerimeve, pyetjeve, vlerësimeve apo kritikave tuaja. Me kënaqësi do t’i lexojmë dhe do t’i përgjigjemi mesazheve sa më shpejt që të jetë e mundur.


Zyrë:

Adresë: Hunza Veda Klub d.o.o.e.l. Manapo 7-2/83, Karposh, Skopje, North Macedonia

Telefon: +389 075 404 091
+389 071 950 555

Email: hunzaoil@gmail.com | contact@hunzaoil.com | sales@hunzaoil.com


Orari i punës:

E hënë - e premte 9.00 - 17.00ч