Kartela e Krijimit

Mos e humbisni këtë mundësi. Bëhuni anëtar i Vezës Club Hunza dhe shfrytëzoni avantazhet që ofron kartela e besnikërisë. Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat e telefonit tonë.

Çfarë duket kartela jonë