Зошто Хунза масло?

 

Зошто ова масло содржи огромен процент на природно создаден Б-17 во својот состав.
Зошто ова е единственото и оригинално хунза масло, со кралски квалитет – затоа што направено од најубавите семки, внимателно одбирани и сушени, и од нив исцедени златните капки што ги сметаат за дар од бога и храна на хималајските богови.

 
 

Патот на Хунза маслото до Македонија

Патот на Александар Македонски до Хунза

FOLLOW ON INSTAGRAM