Контакт

Стапи во контакт со нас

За сите подетални информации и прашања испратете е-маил. Cекогаш сме во очекување на вашите мислења, предлози, прашања, пофалби или критики. Со задоволство ќе ги читаме и ќе одговoриме на вашите пораки што е можно поскоро.


Канцеларија

Адреса: Хунза Веда клуб d.o.o.e.l. Манапо 7-2/83, Карпош, Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: +389 075 404 091
+389 071 950 555

Email: hunzaoil@gmail.com | contact@hunzaoil.com | sales@hunzaoil.com


Работно време:

Понеделник - Петок 9.00 - 17.00ч