Картичка на лојалност

Не ја пропуштајте можноста. Станете член на Хунза Веда Клуб и искористете ги поволностите кои ви ги нуди картичката за лојалност. Со секоја онлајн нарачка поголема од 1.200 денари, добивате бесплатна достава и станувате член на Хунза Веда Клубот. Кога веќе ќе ја добиете својата картичка ќе можете да ги користите бенифициите наменети за членовите на Клубот ( секој месец подароци за сите наши членови со дополнителен попуст). Оние кои ќе се регистрираат на интернет страната ќе добиваат брзи информации за сите новитети на Хунза Веда Клуб, акции, промоции и слично. За повеќе информации контактирајте не на нашите телефонски броеви.

Како изгледа нашата картичка