Vaji Hanza B17 I HIDHUR 30ml.

Vaji Hunza nga farat e hidhura ( 30ml )

Origjina: Hunza, Himalaje, Pakistan
Kultivimi: Organikisht në 3000 metra mbi nivelin e detit

    100% Blerje e sigurt. Mbrojtje e plotë e të dhënave tuaja.

Oferta falas për urdhëresa mbi 1,200 denarë ose 20 euro.

514.00 ден

Shtoje në wishlist
Shtoje në wishlist
  • Përshkrim

Përshkrim

INFORMACIONI TEN PRGJITHSHM
TË PËRGJITHSHME
PËRBËRËSIT
PËRDORIMI
PËRSHKRIMI
E RËNDËSISHME
INFORMACIONI TEN PRGJITHSHM

ekstrakt i pastër: 98%

natyrale: 100%

punuar me dorë: 100%

TË PËRGJITHSHME

Metoda e përdorimit: Doza minimale ditore: 2 herë 2-3 llak.
Magazinimi: Deri në 25 ° C në një shishe të mbyllur mirë i mbrojtur.
Vaji i farës së hidhur mund të përdoret nga ata mbi 12 vjeç. Për gratë shtatzëna, nënat pleqsh dhe fëmijët deri në 12 vjet, rekomandohet vaji i farës së ëmbël.
Efektet anësore të përdorimit të vajit Hunza nuk janë vërejtur akoma.

PËRBËRËSIT

Vaji i Hunzës është një ekstrakt i farës së farës së kajsisë Himalayan, pa asnjë aditiv.

Acidi Nr. 7.75

Njësia e Saponifikimit 180.0

Ester numri 177.0

Peroksidi numri 3.8

Numri i jodit 95.1

vlera totale e energjisë 911,00 kcal / 100g

Omega 9 ( acid oleik) 73,45 g / 100g

Omega 6 (acid linoleik) 22.4 g / 100g

Omega 3 (acidi alfa linolenik) 1.00

C16: 1 (palmitoleik)

1.04 ORAC 5354 (μmol TE / g)

Phytosterols 2660 ppm

Vitamina E 390 ppm

Vitamina 0,1 ppm

PËRDORIMI

Vaji Hunza nga farat e hidhura të kajsisë rekomandohet për përdorim të brendshëm ose të jashtëm. Nuk rekomandohet që vaji të konsumohet nga fëmijët deri në moshën 12 vjeç, gratë shtatzëna dhe ato gjidhënëse. Vaj i hidhur mund të përdoret dhe nga jashtë.

PËRSHKRIMI

Antioksidant i fortë që forcon trupin tuaj dhe e bën atë rezistent ndaj sëmundjeve të ndryshme duke forcuar imunitetin, stabilizon metabolizmin në një mënyrë krejtësisht të natyrshme, duke ndihmuar në pastrimin dhe largimin e toksinave të pranishme në trup, shtypjen e reaksioneve alergjike, aktivitetin antiviral, ndihmon mbi trajtimin e astmas, bronkitit kronik, kollës dhe anginës. Vaji natyrisht përmban vitaminë B17, e cila konsiderohet si parandaluesi më i madh, por edhe luftuesi më i madh kundër sëmundjeve kanceroze.
Një numër i madh i acideve yndyrore të pangopura kontribuojnë në përmirësimin e sëmundjeve të zemrës dhe funksionit të zemrës. Vaji Hunza rrit "kolesterolin e mirë" (HDL) dhe redukton trigliceridet dhe presionin e gjakut.
          Përdorimi oral: Vaji Hanza ndryshe nga të gjithë vajrat e tjera të kajsisë, është një ekstrakt i pastër 98% pa përbërës shtesë, që e bën atë një produkt unik dhe shumë të vlefshëm. Prandaj, ju rekomandojmë që të përdorni atë me gojë pa përdorimin e lugëve metalike për të shmangur oksigjenimin. Vajin konsumojeni përmes një luge të plastikës ose lugë druri.

E RËNDËSISHME

Diferenca në mes vajit Hanza nga farat e hidhura dhe të ëmbla:Vaji Hanza-I HIDHUR  përpunohet me shtypjen e ftohtë dhe nxjerrjen e farave të hidhura nga kajsitë e Himalajës dhe përmban sasi shumë më të larta të vitaminës B17 (Amigdalin). Rekomandohet si një masë parandaluese ose si një mbështetje gjatë terapisë mbi sëmundjet e ndryshme dhe konsumohet në mënyrë orale(gojore) nga personat mbi moshën 12 vjeç. Vaji nga farërat e hidhura ka një kufi në përdorimin e saj.VAJI HANZA-I ËMBËL  përpunohet me shtypjen e ftohtë dhe nxjerrjen e farave të ëmbëla nga kajsitë e Himalajës dhe përmban një sasi të parëndësishme të vitaminës B17 (Amigdalin). Përdorimi i saj rekomandohet si një masë paraprake mbi sëmundjet e ndryshme kur përdoret në mënyë orale(gojore). Ky vaj nuk ka kufi konsumimi pra mund të përdoret kur të doni dhe sa të doni. Mund ta konsumojnë fëmijët nën moshën 12 vjeç, gratë shtatzëna dhe ato gjidhënese.Ky vaj aplikohet direkt në lëkurë tek njerëzit e të gjitha moshave, duke përfshirë foshnjat e sapolindura dhe fëmijët. Ndihmon në sëmundjet e ndryshme të lëkurës, por gjithashtu vlerësohet shumë në kozmetikë për shkak të vetive të dobishme për lëkurën; kontribuon në butësi, elasticitet dhe mbrojtje.Vaji Hunza , pavarësisht nga përfitimet e saj mbi shëndetin e njerëzve, gjithmonë mbetet ushqim. Në këtë rast, 98% ushqimi i pastër pa asnjë aditiv dhe ushqyes të tjerë ose tretës.Vaji Hanza nuk e zëvendëson terapinë e përshkruar nga mjeku.