• 0 out of 5

  Хунза Горко Масло 50мл.

  Хунза масло од горки семки ( 50мл )

  Потекло: Хунза, Хималаи, Пакистан
  Одгледување: Природно на 3.000 метри надморска
  висина

      100% Безбедно купување. Целосна заштита на вашите податоци.

  Бесплатна испорака во Македонија за нарачки над 1.200 денари или 20 евра.

  799.00 ден
  Add to Wishlist
  Add to Wishlist