ekran.mk

(ФОТО) ТАЈНА – НЕ ЗНААТ ЗА РАК: Мени на НАЈЗДРАВИОТ народ на светот!

ekran.mk

(ВИДЕО) РАЃААТ И НА 60, ЖИВЕАТ И ДО 145. ГОДИНИ: Ова е најстарата нација на светот – Ја откриваме тајната на нивната долговечност!

ekran.mk

(ВИДЕО) Живеат по 120. години а ракот не им може ништо: Тие се пример дека навистина постои идеален живот

netpress.com.mk

Имаат животен век од 120 години, раѓаат и на 65 и не се разболуваат од рак

vesnik-ilinden.com

Хунзите стар народ со Македонска крв кои потекнуваат од Античките Македонци

denar.mk

Толку мали, а толку моќни

mkd-news.com

ВИДЕО: ХУНЗИТЕ ОТКРИЈА КОЕ ОВОШЈЕ Е НИВНАТА ТАЈНА ЗА ДОЛГОВЕЧНОСТ

popara.mk

Која е тајната на овие луѓе? Животниот век им е 120 години, раѓаат и на 65!

republika.mk

Овошје кое сите во Македонија го јадеме е тајната за долговечноста на Хунзите (фото)

skopje24.mk

Го прославуваат и својот 145 роденден: Вака изгледа животниот стил на најздравиот народ на светот

nmd-zdravje.com

Марина Дојчиновска за НМД: како се користи чудотворната моќ на Хунза маслото

nmd-zdravje.com

Масло од семки од кајсија: затоа што од овој свет треба да заминеме од старост, а не од болест