Hunza Veda Klub

është përfaqësues ekskluziv dhe eksportues i vajit Hunza nga Pakistani, Mbretëria Hunza në Himalaje.

Pronarja dhe themeluesja e Veda Club Hunza – Marina Dukoska, për herë të parë është ngjitur në Himalaje dhe zbuloi Hunzën në vitin 2005. Që atëherë, jane zgjatur lidhjet e forta e të pandashme të popullit të Hunzës dhe familjes mbretërore të Hunzës me popullin e Maqedonisë. Bota ende di shumë pak për to, sepse shumë pak njerëz në të kaluarën kanë udhëtuar ose arritur në oazën e tyre Himalaje. Këta njerëz robërojnë energjinë, stabilitetin, fuqinë e tyre të trupit dhe të shpirtit, filozofinë e tyre të jetës dhe botëkuptimin. Me sinqeritetin dhe jokontamitetin e tyre, me jetëgjatësinë dhe me mesataren jetësore mbi 100 vjet, komunikimi me ta nënkupton komunikimin me mençurinë e lashtë. Ata na kanë besuar me këto mençuri, dhe ne kemi detyrim që ta ndajmë atë me njerëzimin.

 
Vetëm në gjuhën sanskrite të gjuhës maqedonase të bukur – VEDA do të thotë e njëjtë: Shih, paraqitje,prezantim … Në diçka të re,kurse në fakt rasti ynë , diçka shumë e vjetër, shekuj e vjetër, por e çmuar dhe alkimi. Pikat e arta të Hunzës – ekstrakt nga farat e kajsive të tyre janë parësia e parë, por edhe më e rëndësishme që kanë ndarë me pjesën tjetër të botës përmes Maqedonisë.
Sepse vetë krijoi nevojën për të shkëmbyer përvojat midis përdoruesve të pikave të Arta të Hunzës. Rrethi ynë rritet dhe zgjerohet çdo ditë. Me këtë, ne si Hunza Veda Club përmbushim misionin dhe qëllimin tonë – Përhapja dhe botimi i të vërtetave dhe recetave të harruara: Për shëndet më të mirë dhe jetë më të gjatë dhe cilësore, për aq kohë sa zgjat. Në Hunza thonë: “Ju duhet të vdisni nga pleqëria, jo nga sëmundja”, dhe pleqëria në Hunza vjen pas moshës 100 vjeçare.
Stabiliteti i biznesit të kompanisë, nuk është për shkak të drejtimeve organizative të përcaktuara mirë dhe të vërtetuara, por mënyra e përkushtuar e funksionimit të ekipit dhe përkujdesia ndaj klientëve.
Ne përpiqemi të arrijmë një bashkëpunim të gjerë me kompanitë e shpërndarjes, tregtarët me shumicë, farmacistët dhe institucionet shëndetësore, për një mënyrë më të mirë, më të besueshme dhe më të shpejtë të produktit, në duart e blerësit, por edhe për këshillime më të mira për vajin Hunza. Ne përpiqemi që gjithmonë të zgjedhim mënyrën e duhur për të zgjedhur bashkëpunëtorët tanë, sepse përpjekjet tona kanë për qëllim përmbushjen dhe tejkalimin e pritjeve të klientëve tanë.

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne, ju lutemi na kontaktoni në:

import-export@hunzaoil.com

marketing@hunzaoil.com